top of page
Engineering New Electric Tractor Trekker Fendt Holland Utrecht.jpg
ENGINEERING New Electric_edited_edited.p

ELEKTRISCHE AANDRIJFSYSTEEM INTEGRATIE

New Electric Engineering begon in 2008 met het ombouwen van een speedboot naar 100% elektrisch, zodat we konden gaan waterskiën. Al 13 jaar bouwen wij alle soorten voertuigen, vaartuigen en zware machines om. Van klassieke auto's tot tractoren, van jachten tot sleepboten, met een gecombineerd gewicht van 100 ton die emissievrij varen door de Amsterdamse grachten. Naast het ombouwen van de machines leveren wij ook complete aandrijflijnen aan onze ombouw partners, aangezien onze aandrijflijn is gecertificeerd voor weggebruik door de Rijksdienst voor het Wegverkeer, is een certificaat geldig in alle EU-landen.

Nieuwe elektrotechnische EV-aandrijflijn

ELEKTRISCHE AANDRIJVING


Alle soorten voertuigen, vaartuigen en zware machines kunnen opnieuw elektrisch worden aangedreven voor een nieuwe generatie emissievrij gebruik. Elk voertuig heeft specifieke eisen en gebruik, we schalen het vermogen en de capaciteit naar de machine. Dus in elke milieuzone kunt u uw machine nog steeds gebruiken.

Nieuwe Elektrische Batterijcontainer Tweedehandsbatterijen Hergebruik Energie op afstand

ENERGIE OPSLAG


Energieopslag is de sleutel tot een duurzame toekomst. We bouwen oplossingen op maat die worden geleverd in een container vol met door de zon gevoede elektronen, of in een batterijbehuizing die bestand is tegen zwaar werk in alle omstandigheden. Deze containers vol batterijen slaan energie op voor later gebruik.

Certificering Nieuwe elektrische aandrijflijn
CERTIFICERINGSDIENSTEN

Elektrische aandrijflijnen zijn alleen van toepassing als ze voldoen aan de specifieke certificeringseisen voor hun beoogde omgeving en gebruik. We begeleiden de selectie van componenten en regelen on-site testen voor EMC-, ECE- en IEC-compliancy, certificaten die geldig zijn in alle EU-landen.

DEEL VAN PORTFOLIO

Motorcontroller Tuning New Electric_edited.jpg
Nieuwe elektrische UN R10 EMC-certificering
Nieuw batterijpakketbeheer voor elektrotechniek

MOTORCONTROLLER AFSTEMMING


Kant-en-klare en op maat gemaakte aandrijflijnen. We hebben verschillende in-house, vooraf gecertificeerde kits, gemaakt die kunnen worden aangepast aan specifieke modellen en machines. Daarnaast bieden we tuning services voor nieuwe motor- en controller combinaties en/of VCU-programmering. 

EMC-CERTIFICERING


Ongeacht de componenten kunnen alleen volledige geïntegreerde elektronische subassemblages (ESA) en oplaadbare energiebronnen (RESS) de volledige UN R10 EMC-certificering verkrijgen. We adviseren bij de keuze van componenten, ontwerpen het systeem en begeleiden het certificeringsproces.

BATTERIJPAKKETBEHEER


Accupacks voor EV-aandrijflijnen en stationaire opslag. Wij ontwikkelen mobiele en stationaire opslagunits, van containermaat tot powerwalls, die zorgen voor extra vermogen tijdens piekmomenten. Stationaire opslag zal de elektriciteitskosten verlagen en de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet verminderen.

bottom of page